Carice Van Houten zondag 25 November in HMH

Geschreven door op 25 september 2012 om 10:50
Carice van Houten - Fotograaf Tim Hoffman (Wikimedia Commons)

Gisteravond was Carice te gast in De Wereld Draait Door, hier maakte ze bekend gastartiest te zijn van Rufus Wainwright op zondag 25 november in de Heineken Music Hall, Amsterdam. Soulzangeres Krystle Warren zal eveneens optreden als support act van Rufus.

Carice’ hele leven staat al in het teken van muziek. Naast de vele films waarin ze gespeeld heeft treedt ze ook regelmatig naar buiten met muzikale projecten, onlangs is haar eerste single gelanceerd. Ook programmeert ze maandelijks een eigen concertreeks in Leeuwenbergh. Haar debuutalbum ‘See You On The Ice’ verschijnt op 28 september.

Dit is niet haar eerste samenwerking met Rufus Wainwright, in 2010 organiseerde ze haar eigen muziekavond, ‘De Nacht van Carice’, in Vredenburg. Hier was Rufus Wainwright te gast.

De muzikale carrière van Krystle Warren begon als straatmuzikant. Personen die haar zagen optreden werden direct geraakt door haar donkere, soulvolle stem. Ze heeft dan ook niet lang op straat hoeven staan voor ze ontdekt werd door hetzelfde label waar Rufus getekend was. Afgelopen zomer stond ze nog op ‘North Sea Jazz’ in Rotterdam.

Kaarten voor het concert van Carice, Rufus en Krystle zijn te koop via Livenation.

Carice Van Houten – ‘Emily’

YouTube player
Overzicht van Carice van Houten Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Carice van Houten Nieuws · Nieuws