Alex Aiono in april naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 7 februari 2017 om 14:00
Alex Aiono - bron: YouTube

Goed nieuws voor fans van Alex Aiono. De zanger komt op zondag 23 april 2017 voor een optreden naar de Melkweg in Amsterdam.

Alex Aiono - bron: YouTube

Bron: YouTube

Alex Aiono Concert

Het concert van de populaire YouTuber dat in de Melkweg plaatsvindt, maakt deel uit van zijn allereerste tour. Aanleiding van de tour is de release van zijn debuutalbum.

Alex Aiono tickets

Tickets voor zijn concert zijn vanaf vrijdag 10 februari verkrijgbaar. De online voorverkoop start om 10:00 uur. Kaarten zijn onder andere te koop via de volgende verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten  (vanaf 10-2-17)

Secundair:

Concertkaarten

YouTube celebrity

De 21-jarige Amerikaanse zanger is bekend van YouTube. De toekomstige popster is met zijn bijzondere covers bekend geworden onder de jeugd.

Muzikaal Talent

Naast het zingen van covers, maakt hij ook zelf muziek. Een echt talent dus! Het tieneridool heeft ruim 4 miljoen abonnees op Youtube. Ook is hij bevriend met Conor Maynard en Hunter March. Tevens bekende YouTube sterren.

Work The Middle

Dankzij zijn YouTube succes werd de jonge Alex ontdekt door Apt. 203 Records. Dit is een groot platenlabel in Amerika. Op 26 januari 2017 kwam zijn eerste officiële single uit met de naam: ‘Work The Middle’. Beluister de single hieronder:

YouTube player

Debuutalbum

Goed nieuws, later dit jaar komt zijn gelijknamige debuutalbum uit. Dit album wordt het middelpunt van zijn Europese tournee.

Meer weten?

Wil je meer horen van Alex Aiono? Neem dan snel een kijkje op zijn Youtube kanaal of kijk op Spotify.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.