PVRIS voor concert naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 20 februari 2017 om 14:21
PVRIS - Foto: Lies Vercaemere - (Bron: Wikimedia Commons)

De Amerikaanse rockband PVRIS komt naar Nederland! Via Twitter maakte de band een paar Europese optredens bekend, waaronder ons kikkerlandje! 

PVRIS concert

PVRIS komt naar Nederland! De band maakt via Twitter bekend een optreden te geven in Amsterdam! Op woensdag 10 mei is de band te zien op het podium van de Amsterdamse Melkweg! Meer data voor de Europese tour worden binnenkort aangekondigd!

Bekijk hier de tweet:


Kaarten voor het concert

Kaarten voor het concert gaan op vrijdag 24 februari om 11.00 uur in de verkoop. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Kaarten PVRIS

Secundair:

Kaarten PVRIS

PVRIS

In juni 2014 tekende de band een contract bij Rise Records. In 2014 werd ook het album White Noise uitgebracht. In november 2015 stond zangeres Lynn Gunn met haar band in het voorprogramma van Bring Me The Horizon! Het gaat de goede kant op voor de rockband, nu staan ze als headliners in Nederland! De band heeft al twee keer eerder in de Melkweg gespeeld en werden met open armen onthaalt door hun eigen “PVRIS-‘cult'”.Ook komt er een nieuw album aan!

Luister hier naar You And I:

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.