Ed Sheerans tatoeëerder schaamt zich voor Ed’s ‘lelijke’ tattoos

Geschreven door op 3 oktober 2019 om 17:05
De tatoeages van Ed Sheeran, Ed Sheeran's getatoeëerde arm, Fotograaf: Eva Rinaldi - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

De vaste tatoeëerder van Ed Sheeran heeft toegegeven dat de huidversieringen van de zanger dusdanig lelijk zijn, dat het hem klanten kost.

De tatoeages van Ed Sheeran

Kevin Paul, die ruim veertig tatoeages voor de singer-songwriter heeft gezet, geeft toe dat de meeste plaatjes “gewoon lelijk” zijn. Dat vertelt de tattoo-artiest aan Mirror.

Ed Sheeran heeft zijn lichaam volgeplakt met zo’n zestig huidtekeningen in alle soorten, kleuren en maten. Denk aan een geit, puzzelstukjes, een plusteken, Pingu de Pinguin en zelfs het logo van Heinz ketchup. Eds favoriete sausje.

Trollen op Twitter

Trollen op sociale media grappen regelmatig over de, soms wat infantiele, designs op het lichaam van Sheeran. Volgens tatoeëerder Kevin Paul is zijn klandizie behoorlijk afgenomen sinds de huidversieringen van de zanger op sociale media worden afgekraakt. “Ik ben het eens met de trollen; de meeste tattoos van Ed zijn niet erg goed. Dat zeg ik ook tegen hem terwijl ik de plaatjes zet, maar ze zijn allemaal erg persoonlijk voor hem” 

Hier een aantal reacties op het huidpalet van Ed.

Schaamte

Voordat hij met beroemdheden werkte was Kevin Paul naar eigen zeggen een tattoo-kunstenaar, gespecialiseerd in realisme. Tegenwoordig is hij populair onder wereldsterren en werkt onder andere voor Harry Styles and Rihanna.

Ik stond bekend om mijn realistische 3D-werk, won meerdere awards, en voor ik het wist tekende ik ineens Pingu de Pinguïn en f*cking peperkoekpoppetjes op popsterren.

Spijt

De de 41-jarige tatoeëerder zegt in het interview geen spijt te hebben van zijn werk omdat het bepaalde deuren voor hem heeft geopend. Wel heeft hij spijt van zijn interview. Zo lezen we op Twitter:

 

Bron: Mirror

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Ed Sheeran Nieuws · Featured · Fun Content · Nieuws · Roddels · Viral