Lucas Hamming maakt themalied ‘Are You With Me’ voor 3FM Serious Request

Geschreven door op 1 december 2016 om 15:46
Lucas Hamming - Foto: Victor van Werkhooven - (Bron: Wikimedia Commons)

Lucas Hamming heeft vanmiddag het themalied ‘Are You With Me’ voor 3FM Serious Request 2016 op de radio onthuld. De actie staat dit jaar in het teken van kinderen die onnodig sterven aan de gevolgen van een longontsteking.

Themalied ‘Are You With Me’

Lucas Hamming heeft dit jaar de eer om het themalied voor 3FM Serious Request te maken. Daarmee treedt hij in de voetsporen van onder andere Typhoon, Jacqueline Govaert, Racoon en Laura Jansen, die afgelopen vier jaar de taak kregen om een bijpassend nummer te schrijven. Het themanummer voor het Glazen Huis van Lucas Hamming is Are You With Me en werd donderdagmiddag op de radio gepresenteerd.

Luister hier naar Are You With Me:

Lucas Hamming

De Hilversumse zanger was finalist in televisieprogramma De beste singer-songwriter van Nederland en werd in 2014 uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Zijn single Mojo Mischief werd Megahit op dezelfde zender. Na twee EP’s kwam zijn debuutalbum Ham vorig jaar oktober uit.

Serious Request 2016: ‘Laat ze niet stikken!’

Dit jaar staat de actie in het teken van de gevolgen van longontstekingen bij jonge kinderen. Met name in Azië en Afrika is dit de dodelijkste infectieziekte voor kinderen van vijf jaar en jonger. Dit jaar vragen 3FM-dj’s Frank van der Lende en Domien Verschuuren aandacht voor deze ‘stille ramp’ door zich de week voor kerst zonder eten op te sluiten in het Glazen Huis in Breda.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·