Demi Lovato zegt klaar te zijn met ‘food-shaming’ en diëten

Geschreven door op 22 januari 2018 om 12:17
Demi Lovato - Foto: Jennifer Zambrano - (Bron: Wikimedia Commons)

Demi Lovato worstelde in haar jeugd met een eetstoornis en depressie, waar ze het nog steeds moeilijk mee heeft. Nu maakt de 25-jarige zangeres en actrice bekend klaar te zijn met ‘food-shaming’ en diëten.

Demi Lovato klaar met ‘food-shaming’

De voormalige Disney-ster is altijd open en eerlijk geweest over haar problemen met haar zelfbeeld. Zo postte ze eerder een foto van zichzelf in badpak, waarin ze liet weten niet blij te zijn met hoe haar benen er op de foto uitzien. De Amerikaanse artiest ontvangt vaak negatieve reacties op foto’s die ze post. Toch accepteert ze zichzelf voor hoe, en wie ze is:

Ik voel me vandaag vies bij een fotoshoot, maar ik kies ervoor om te accepteren wat ik zie, want ik hou van mezelf voor wie ik ben en jullie  liefde en steun helpen me door dit soort momenten. Als je ook worstelt, vergeet dan niet… als ik het kan, kan jij het ook.” aldus Demi via Twitter.

Nu maakt ze publiekelijk bekend het diëten op te geven. Via een andere tweet laat de artiest het volgende weten:

Simply Complicated

Vorig jaar bracht Demi, naast haar zesde studioalbum ‘Tell Me You Love Me‘, de YouTube documentaire ‘Simply Complicated’ uit. De docu kwam op 16 oktober uit en de alleskunner vertelt over haar worstelingen met onder andere anorexia, depressie, bipolaire stoornis, drugs en alcohol.

Bekijk hieronder de documentaire:

 

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Demi Lovato Nieuws · Fun Content · Nieuws