Benefietconcert Claudia de Breij in november 2018 in TivoliVredenburg

Geschreven door op 26 september 2018 om 15:54
Claudia de Breij - Fotocredits: Paul J.H. Groeneveld - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

In de winter van 2018 vindt de tweede editie van het benefietconcert van Claudia de Breij plaats. Dit concert, genaamd ‘Mag Ik Dan Bij Jou’, wordt opnieuw georganiseerd in de Utrechtse TivoliVredenburg.

Benefietconcert

Het benefietconcert Mag Ik Dan Bij Jou vindt plaats op maandag 26 november in TivoliVredenburg. Naast Claudia de Breij staan onder andere Ilse Warringa, Ellen ten Damme en Paul de Leeuw op het podium. Tijdens deze avond begeleid de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ onder leiding van majoor Tijmen Botma een ‘muzikale reis’ met verschillende artiesten.

Tickets

Kaarten voor dit concert zijn te koop via de site van TivoliVredenburg!

Mag Ik Dan Bij Jou

Claudia de Breij organiseert voor de tweede keer een benefietconcert met haar stichting Mag Ik Dan Bij Jou. Deze editie gaat de opbrengst naar ouders/verzorgers van een kind met kanker. Het geldbedrag dat wordt opgehaald is met name bedoeld voor ouders/verzorgers die, naast het behandelingstraject van hun kind, te maken hebben met extra en onvoorziene kosten. Het gaat dan bijvoorbeeld om overnachtingen, een oppas voor de andere kinderen en brandstof. Met dit benefietconcert wil de stichting die ouders steunen, zodat alle aandacht gericht kan worden op het zieke kind. Het benefietconcert is een samenwerking van TivoliVredenburg en stichting Mag Ik Dan Bij Jou. Op de site van TivoliVredenburg is het volgende te lezen:

Kinderen en kanker zijn woorden die ik eigenlijk liever niet in één zin zie. Dat dit af en toe wel gebeurt, is alleen te verdragen als er maximale veiligheid, troost en natuurlijk de allerbeste medische hulp wordt geboden. ‘Mag ik dan bij jou’ heb ik bewust in kindertaal geschreven, omdat je je in nood voelt als een klein kind dat weg wil kruipen in de veiligheid van volwassen, vertrouwde armen. – Claudia de Breij

 

Bron: TivoliVredenburg, Stichting Mag Ik Dan Bij Jou

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...