Heideroosjes maakt comeback met concert Amsterdamse Melkweg

Geschreven door op 26 september 2018 om 15:26
Nirwana Tuinfeest, Jera On Air, Heideroosjes - Credits: John Klijnen (management Heideroosjes) via Wikimedia Commons (CC by SA 2.5)

Goed nieuws voor fans van Heideroosjes! De Nederlandse punkrockband keert in januari 2019 terug naar de Melkweg in Amsterdam.

Heideroosjes maakt comeback naar Melkweg

Het concert in de Amsterdamse Melkweg vindt plaats op zaterdag 26 januari 2019 en staat in het teken van het 30 jarig jubileum van de band. Concertbezoekers kunnen tevens rekenen op een voorprogramma van rockgroep Afterpartees.

Kaartverkoop

Tickets gaan in de verkoop op zaterdag 29 september 2018. De kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 10:00 uur via de website van Ticketmaster.

Jubileumconcert

Hoewel de band al een tijdje bestaat, is het alweer een tijdje geleden dat de mannen een concert gaven. Zeven jaar geleden bracht de band hun laatste, tevens tiende, album Cease-fire‘ uit met daaropvolgend een heuse afscheidstour.

In 2019 bestaat de muziekgroep echter dertig jaar en dat vieren de mannen met een concert. Zanger Marc Roelofs zegt het volgende over de show op NPO Radio 3FM:

Naast dat jubileum hebben we gewoon zin om weer eens samen te spelen. Na de laatste show in september 2012 hebben we elkaar nauwelijks gezien. Die afstand was nodig. We hadden vanaf onze puberteit fulltime met elkaar in een bus gezeten.

Het jubileumconcert werd woensdagmiddag 26 september 2018 aangekondigd in een video met Belgische komiek Urbanus. Bekijk de aankondiging hieronder.

Heideroosjes

De band bestaat nog steeds uit: Marc Roelofs, Igor Hobus, Frank Kleuskens en Fred Houben. Na hun laatste concertreeks in 2012 hebben de mannen niet stilgezeten. De artiesten richten zich tegenwoordig op hun eigen carrières. Zo bracht Marc onder andere een album uit met de rockband STAVAST en was tevens te zien als TV-presentator in het programma Ink Master.

 

Bronnen: Melkweg, Heideroosjes.nl, Nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.