Mother’s Finest naar Utrecht, Haarlem, Heerlen en Enschede

Geschreven door op 26 september 2018 om 14:32
Mother’s Finest - Foto: Eckhard Henkel - (Bron: Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0 DE)

Mother’s Finest komt terug naar Nederland! De Amerikaanse rockband staat in de winter van 2018-2019 op het podium van TivoliVredenburg, Patronaat, Theater Heerlen -LIMBURGzaal en Metropool.

Mother’s Finest naar Nederlands poppodia

Mother’s Finest staat in oktober 2018 op het podium van TivoliVredenburg in Utrecht en Patronaat in Haarlem. Verder vinden er in 2019 twee concerten plaats in Theater Heerlen – LIMBURGzaal en in Metropool te Enschede. Bekijk hieronder een volledig overzicht van de exacte tourdata.

  • zaterdag 6 oktober 2018: TivoliVredenburg, Utrecht
  • maandag 8 oktober 2018: Patronaat, Haarlem
  • donderdag 31 januari 2019: Theater Heerlen – LIMBURGzaal, Heerlen:
  • vrijdag 1 februari 2019: Metropool, Enschede

Kaartverkoop

Tickets voor de concertreeks zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten uitverkocht? Kijk hier.

Jubileumtour

In het voorjaar van 2018 stond de band al eerder op Nederlands poppodia naar aanleiding van hun 40 jarig bestaan. De twee concerten in TivoliVredenburg en Patronaat stonden eigenlijk in april 2018 gepland, maar vinden nu in oktober dit jaar plaats. Gitarist John Hayes maakte daarover destijds het volgende bekend:

Mother’s Finest

De in 1974 opgerichte formatie valt eigenlijk niet onder één specifiek genre te plaatsen. Zo komen de bandleden met een muzikale mix van funk, rock, gospel, R&B, metal en jazz. Dit was destijds een enorm vernieuwende combinatie. Pas na de opkomst van muzieklegende Prince en de funkrockband Red Hot Chili Peppers werd soortgelijke muzikale creativiteit gebruikelijker.

Beluister hieronder de grote hit ‘Piece Of The Rock’.

 

Bronnen: Patronaat, mothersfinest.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.