Anouk in april 2019 terug naar Ziggo Dome Amsterdam!

Geschreven door op 26 september 2018 om 14:30
Royal Park Live, Anouk - By Dotblend [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/3.0)], from Wikimedia Commons

Anouk keert volgend jaar terug naar de Ziggo Dome! Op dinsdag 30 april 2019 staat de rockchick op het podium van de Amsterdamse concertzaal.

Anouk live in de Ziggo Dome

Tijdens haar show in de grootste poptempel van Nederland brengt Anouk, naast haar bekende hits, ook nieuwe Nederlandstalige nummers ten gehore. Aanleiding van het concert is haar nieuwe album genaamd Wen D’r Maar Aan. Deze volledig Nederlandstalige plaat, die vanaf vrijdag 12 oktober in de winkel ligt, komt zeker aan bod tijdens haar show. Dat laat de zangeres w eten aan Parool. Het is niet de eerste keer dat de artiest naar de Ziggo Dome komt. In 2013, 2015 en 2017 stond de zangeres ook op het Amsterdamse poppodium.

Tickets

Concertkaarten gaan op vrijdag 28 september om 12:00 in de verkoop via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Anouk

In 1997 maakte de Anouk haar debuut met het album Together Alone. Met de track Nobody’s Wife brak de Nederlandse popster echt door. Na haar debuut bracht zij nog negen andere albums uit. Hits scoorde de rockdiva onder andere met nummers als Girl, Lost, Three Days in a Row en Michel. Ook deed de Nederlandse beroemdheid in 2013 mee met het Eurovisie Songfestival, waar zij met het nummer Birds de negende plek behaalde. Haar nieuwste track Het Is Klaar, die op 7 september 2018 is uitgebracht, valt erg op door de bijzondere videoclip. 

 

 

Bron: Ziggo Dome, Parool

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · · · ·