Rufus Wainwright viert jubileum debuutalbum in Oosterpoort en Carré

Geschreven door op 22 juni 2018 om 10:25
Rufus Wainwright - Foto: Bruce Baker (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Rufus Wainwright komt naar Nederland! De singer-songwriter viert het 20-jarig jubileum van zijn debuutalbum met twee concerten in Nederland. 

Rufus Wainwright naar Oosterpoort en Carré

Het is alweer twintig jaar geleden dat het debuutalbum van Rufus Wainwright uitgebracht werd. Om dit te vieren komt de singer-songwriter met de ‘All These Poses Tour‘, waarbij hij nummers van zijn eerste twee platen ten gehore brengt. Op  zondag 14 april 2019 staat de muzikant in de Oosterpoort in Groningen. Een dag later, op maandag 15 april 2019, is Wainwright te zien in het Amsterdamse theater Carré.

Wil je de geliefde singer-songwriter al eerder zien? Dat kan, want deze zomer is de flamboyante muzikant te vinden in ons voor een optreden in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal.

Concertkaarten

Tickets voor Rufus Wainwright zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Ticketmaster. De kaartverkoop start op woensdag 27 juni 2018 om 10.00 uur.


Bron: Twitter, Mojo Concerts 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.