Floor Jansen trekt solo langs Nederlandse poppodia

Geschreven door op 4 oktober 2019 om 12:11
Floor Jansen - Foto: persbericht De Oosterpoort

Floor Jansen reist begin volgend jaar door Nederland met een eigen solotour! De zangeres, vooral bekend als frontvrouw van metalband Nightwish, staat in januari onder meer in 013 Tilburg en TivoliVredenburg.

UPDATE 10-10: De tickets voor de clubtour van Floor Jansen gingen als een speer. Daarom heeft de zangeres besloten om drie extra concerten aan de tour toe te voegen! Jansen speelt extra shows in Parkstad Limburg Theaters (26 januari, 14:30 uur), 013 Tilburg (31 januari) en Paard, Den Haag (1 februari). Floor kondigde tevens een special guest aan: niemand minder dan operazanger Henk Poort vergezelt haar op het podium.

Floor Jansen kondigt solotour aan

Groot nieuws voor fans van Nightwish en Floor Jansen! De Nederlandse zangeres heeft een gloednieuwe solotour aangekondigd. Jansen, zangeres van de Finse metalband Nightwish, neemt het publiek mee op een reis door haar muzikale carrière tijdens een avondvullende sets vol met intieme songs.

De zangeres staat in januari 2020 in de volgende poppodia:

  • 23 januari 2020: Doornroosje, Nijmegen
  • 24 januari 2020: De Oosterpoort, Groningen
  • 26 januari 2020: Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
  • 28 januari 2020: Melkweg, Amsterdam
  • 29 januari 2020: TivoliVredenburg, Utrecht
  • 30 januari 2020: 013, Tilburg

Concertkaarten

De kaartverkoop voor de shows is per direct gestart. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster en de websites van de poppodia.

‘Beste Zangers’

De 38-jarige Floor is bij metalfans al ruim twintig jaar bekend door haar werk bij bands als After Forever, ReVamp en natuurlijk Nightwish. Sinds kort heeft ook de rest van Nederland kennis gemaakt met de zangeres, dankzij haar deelname aan het programma ‘Beste Zangers van Nederland’. Jansen maakt al wekenlang indruk met haar spectaculaire en veelzijdige covers. Haar uitvoering van Lady Gaga’s hit ‘Shallow’ leverde haar zelfs een nummer-1 notering in de Nederlandse iTunes-charts op.

YouTube player

 

Bron: persberichten Oosterpoort, 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.