Eindelijk huwelijksreis Robbie Williams

Geschreven door op 27 juli 2011 om 19:41
Robbie Williams - Fotocredits: Drew de F Fawkes (Wikimedia Commons)

Vorig jaar augustus is Robbie in het huwelijk getreden, een huwelijksreis is er nog niet van gekomen. Dat gaat hij nu goed maken.

Hij gaat namelijk met zijn vrouw Ayda Field op een zeer luxe vakantie op een privé eiland. Omdat hij vorig jaar heel druk was met de nieuwe tour van zijn oude groep Take That is de huwelijksreis er toen even bij in geschoten. ‘Robbie neemt haar nu mee op de huwelijksreis die ze vorig jaar niet hebben gemaakt. Hij beloofde haar dat kosten noch moeite worden gespaard en dat ze in het paradijs terecht zullen komen’, aldus een bron.

Dat de twee nog heel gelukkig met elkaar zijn blijkt wel uit de volgende quote van Robbie Williams : ‘Het getrouwde leven is prachtig. Stabiliteit en geluk, ik raak eraan gewend. Het moest ook wel een keer gebeuren, uiteindelijk. Vijftien procent van de rotzooi die ik me mee meedroeg is verdwenen. Het leven voelt anders’.

Robbie Williams – She’s the one

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws