Nieuw Deadmau5-album vanavond in Amsterdam al te horen

Geschreven door op 20 september 2012 om 17:04
Deadmau5 – Fotocredits Deadmau5 -Wikimedia Commons (CC By-SA 3.0)

Het nieuwe Deadmau5 album ‘Album Title Goes Here’ wordt morgen uitgebracht, maar is vandaag al te horen! Ergens in het centrum van Amsterdam zullen Infaders vanavond namelijk het nieuwe album van Deadmau5 spelen.

Platenmaatschappij EMI maakte via Facebook bekend dat het nieuwe Deadmau5-album vanavond al te beluisteren is voor degenen die Infaders weten te vinden in het centrum van Amsterdam.

Dat laatste kan nog moeilijk worden, want Infaders laten zelf nog weinig los. Zo zetten ze op hun Facebook: “This friday the new Deadmau5 album will be released! If you can’t wait for it to come out, come to Amsterdam Centre on thursday and look around for the Infaders who are somewhere in the centre playing the new album of Deadmau5. Wooohoooo : )”.

Infaders is een Nederlandse ‘band’ die er om bekend staan op de meest ongewone plekken een enorm feest te kunnen laten losbarsten. Met hun draagbare boxen zijn ze goed verplaatsbaar en het zou dus zo maar kunnen dat Infaders vanavond op meerdere plaatsen in Amsterdam staan.

Hou vanavond de Facebook van ArtiestenNieuws en (vooral) de Twitter van ArtiestenNieuws in de gaten voor updates over het optreden. Zodra wij iets horen van Infaders, laten we het meteen weten!

Het album van Deadmau5 werd enkele maanden geleden aangekondigd en komt volgens EMI Music Nederland morgen al uit in Nederland. Eerder werd nog  gezegd dat het album pas 24 september uit zo komen. Van het nieuwe album kwamen enkele nummers al naar buiten. Zo werden de clips van het nummer ‘The Veldt’  en ‘Professional Griefers’ (zie hieronder) al uitgebracht.

Deadmau5 ft. Gerard Way – Professional Griefers

YouTube player

Overzicht van Deadmau5 Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Deadmau5 Nieuws · Nieuws