Matt Corby in februari 2019 naar Amsterdamse Melkweg

Geschreven door op 10 september 2018 om 15:45
Matt Corby - Fotocredits (Tore Sætre) - Wikimedia Commons (CC-BY-SA-4.0)

Matt Corby komt terug naar Nederland! In februari 2019 staat de artiest op het podium van de Amsterdamse Melkweg. Het laatste optreden van de zanger in Nederland was in 2016 in Paradiso Amsterdam.

Matt Corby naar De Melkweg

Het optreden van Matt Corby vindt plaats op vrijdag 15 februari 2019. De Australiër geeft dan een concert in zaal The Max van De Melkweg. Het optreden maakt deel uit van zijn ‘Rainbow Valley tour’. 

Concertkaarten

Tickets gaan in de verkoop op vrijdag 14 september 2018. De kaarten zijn te koop vanaf 10:30 uur via de website van Ticketmaster. Zijn de concertkaarten uitverkocht? Kijk hier.

Nieuw album: ‘Rainbow Valley’

Alsof een tournee niet genoeg is, kondigt Matt tevens een nieuw album aan: ‘Rainbow Valley.’ De artiest heeft voor zijn nieuwe plaat geëxperimenteerd met meerdere muziekgenres. Hierdoor bevat het album onder andere invloeden van oude soul en futuristische ‘psychedelica’. De releasedatum staat gepland op 2 november 2018. Wil je het album als eerste in huis? Pre-order het album dan alvast.

 

Bron: Melkweg 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.