Normaal maakt comeback met exclusief concert op Hemelvaartsdag

Geschreven door op 3 december 2018 om 13:17
Normaal - Foto: Wer-Al Zwowe - Bron: Wikimedia Commons

Normaal maakt een comeback met een exclusief concert in Lochem! In mei 2019 staat de Achterhoekse band op het podium waar het in 1975 begon voor de groep.

Exclusief concert Normaal

Goed nieuws voor fans van Normaal! Drieënhalf jaar na het afscheidsconcert in de Arnhemse GelreDome, keert de band terug in de spotlights. Op donderdag 30 mei 2019 treedt de Achterhoekse groep op in Lochem. De Limburgse band Rowwen Hèze komt mee als special guest en De Boetners verzorgen het voorprogramma tijdens ‘Olderwets Høken‘.

Kaartverkoop

Tickets zijn vanaf vrijdag 7 december 2018 om 10:00 uur te koop via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Afscheidsconcert in 2015

Drie jaar geleden stond de band voor het laatst op het podium voor het afscheidsconcert ‘Ajuu, de mazzel!‘. Frontman Bennie Jolink werd vanwege gezondheidsklachten gedwongen om te stoppen met optreden. Nu voelt hij zich door een nieuw geneesmiddel weer de oude. Zo vertelt Jolink tegen MOJO: “Inmiddels ben ik nog weer een stuk vooruit gegaan en verheug me heel erg op 30 mei! Nog eenmaal OLDERWETS høken!”

 

Bron: MOJO, tubantia.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.