Mark Knopfler in Ziggo Dome helemaal uitverkocht

Geschreven door op 12 november 2018 om 9:55
Mark Knopfler uitverkocht, Down The Road Wherever, ziggo dome, Mark Knopfler - Credits Alterna2 - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Het concert van Mark Knopfler in de Ziggo Dome is uitverkocht! Binnen twee weken was er geen ticket meer te krijgen. Hoe kom je nu nog aan kaarten?

UPDATE 04-12-2018 om 10:00 uur: Op 4 december 2019 om 12:00 uur komen er weer extra tickets vrij voor Mark Knopfler in Ziggo Dome. De verkoop verloopt via Ticketmaster.nl.
UPDATE 12-11-2018 om 15:00 uur: Er zijn zojuist extra kaarten beschikbaar gekomen voor Mark Knopfler in Ziggo Dome. Tickets zijn nu te bestellen via Ticketmaster.nl

Mark Knopfler uitverkocht

Mark Knopfler is nog even populair als altijd! Het concert van 23 juni 2019 in de Amsterdamse Ziggo Dome is compleet uitverkocht. Concertkaarten gingen vrijdagmiddag, op 2 november om 12:00 uur, in de verkoop via Ticketmaster.

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Is het niet gelukt om kaarten te bestellen, of heb je de voorverkoop gemist? Check de onderstaande tips:

  1. Blijf de website van Ticketmaster nog even in de gaten houden. Soms komen er kort na de voorverkoop nog kaarten vrij van mislukte transacties.
  2. Volg ArtiestenNieuws op Facebook. Wanneer er een extra show of tweede kaartverkoop wordt aangekondigd laten we dit direct weten.
  3. Bestel je tickets tweedehands of via een alternatieve ticketaanbieder. Je betaalt wel wat meer maar hoeft het concert in ieder geval niet te missen.
  4. Maak gebruik van je netwerk. Laat vrienden en kennissen weten dat je op zoek bent naar tickets. Bijvoorbeeld door een oproep op Facebook te posten.
  5. Doe mee aan prijsvragen waarmee je concertkaarten kunt winnen. Bijvoorbeeld via de radio.
  6. Kijk of er nog tickets zijn voor concerten in het buitenland.

Mark Knopfler concert Ziggo Dome

Op zondag 23 juni 2019 brengt Mark Knopfler zijn ‘Down The Road Wherever Tour’ naar de Amsterdamse Ziggo Dome. Het optreden staat in het teken van zijn negende studioalbum ‘Down The Road Wherever, dat vanaf vrijdag 16 november 2018 in de winkel ligt.

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.