Mark Knopfler in juni 2019 naar Ziggo Dome Amsterdam

Geschreven door op 22 oktober 2018 om 11:19
Mark Knopfler uitverkocht, Down The Road Wherever, ziggo dome, Mark Knopfler - Credits Alterna2 - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Mark Knopfler komt naar Nederland! De gitarist staat in het voorjaar van 2019 voor de derde keer in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Mark Knopfler naar Nederland

Mark Knopfler komt naar Amsterdam! Op zondag 23 juni 2019 brengt de zanger en gitarist zijn ‘Down The Road Wherever Tour’ naar de Ziggo Dome. Deze wereldtour staat in het teken van zijn negende studioalbum ‘Down The Road Wherever, dat vanaf vrijdag 16 november 2018 in de winkel ligt. Dit werd in september 2018 bekendgemaakt door de Brit.

Kaartverkoop

Kaarten voor het concert van Mark Knopfler gaan op vrijdag 2 november om 12:00 uur in de verkoop via Ticketmaster. Uitverkocht? Klik hier.

Mark Knopfler

Knopfler is al ruim veertig jaar actief bezig met muziek maken. De artiest brak door als frontman van de rockband Dire Straits. Met de band behaalden hij en zijn bandleden direct na het uitbrengen groot succes met het gelijknamige debuutalbum. Nadat de formatie in 1995 uit elkaar ging, richtte Mark zich volledig op zijn solocarrière. Zijn eerste soloalbum, Golden Heart‘, kwam een jaar later uit.

Mede dankzij zijn fingerpickingspel staat de gitarist op de 27e plaats in de ranglijst van de honderd beste gitaristen aller tijden, opgesteld door Rolling Stone Magazine.

 

Bron: Ticketmaster, markknopfler.com, 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.