Kiefer Sutherland in april 2019 naar Amsterdamse Vondelkerk

Geschreven door op 11 maart 2019 om 13:15
Kiefer Sutherland naar TivoliVredenburg, Kiefer Sutherland Zuiderpark Live - By Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America (Kiefer Sutherland) [CC BY-SA 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)], via Wikimedia Commons

Kiefer Sutherland komt naar Nederland! In april 2019 is de Canadese zanger in Amsterdam te zien, waar hij optreedt in de Vondelkerk.

Kiefer Sutherland naar Vondelkerk Amsterdam

Op donderdag 4 april 2019 komt Kiefer Sutherland naar Nederland! De Canadees geeft een intiem optreden in de Vondelkerk te Amsterdam, waar hij zijn combinatie van country en rock ’n roll ten gehore zal brengen.

Tickets

De kaartverkoop gaat op vrijdag 15 maart 2019 om 10:00 uur van start. Kaarten zijn beschikbaar via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

‘Down in a Hole’

Al meer dan dertig jaar is Kiefer Sutherland professioneel acteur. Zo is hij onder andere bekend van zijn rol in de hitserie ’24’, waarvoor hij in 2001 een Golden Globe in ontvangst nam. Naast acteren is Sutherland echter een liefhebber van countrymuziek. Deze liefde heeft in 2016 geleid tot het debuutalbum van de Canadese entertainer, getiteld ‘Down in a Hole’. Sutherland omschrijft deze plaat in een interview met Nash Country Daily zelf als een dagboek, een verzameling persoonlijke ervaringen. In 2018 verscheen de single ‘Open Road’, die in 2019 werd opgevolgd door ‘This Is How It’s Done’, de tweede nieuwe single van Sutherland.

Bekijk hier de clip van Sutherland’s single ‘This Is How It’s Done’:

YouTube player

 

Bron: Paradiso, Nash Country Daily, kiefersutherland.net

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.