Arno begin 2020 naar Doornroosje Nijmegen en Mezz Breda

Geschreven door op 17 juli 2019 om 14:23
Arno (Tjens Matic) - Foto Tino Jacobs (Wikimedia)

Arno geeft in 2020 meerdere concerten in Nederland! Zo treedt de Belgische zanger begin 2020 op in Doornroosje te Nijmegen en Mezz in Breda.

UPDATE: Arno komt in het voorjaar van 2020 ook naar Amsterdam! De Vlaamse muzikant betreedt op vrijdag 6 maart het podium van de Oude Zaal in de Melkweg.

Arno naar Doornroosje en Mezz

Arno gaat in 2020 op tournee! De bluesrocker reist af naar Nederland voor een tweetal shows. Zo betreedt de zanger op zondag 19 januari 2020 het podium van poppodium Mezz in Breda. Vervolgens is de Belgische artiest op vrijdag 7 februari 2020 te bewonderen in Doornroosje te Nijmegen. De optredens maken deel uit van een gloednieuwe tournee die in het teken staat van het in september 2019 te verschijnen album ‘Santeboutique’. Daarnaast kan het publiek hits als ‘Les yeux de ma mère’ en ‘Dance Like a Goose’ verwachten.

Tickets

Concertkaarten voor beide shows zijn verkrijgbaar via de websites van de desbetreffende poppodia en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Niet te stoppen

In het begin van de jaren tachtig brak Arnaud Hintjens door als frontman van T.C. Matic, een tegendraadse rockband die succes had met nummers als ‘O La La La’ en ‘Putain Putain’. Na zes jaar besloot de formatie op te splitsen en ging de zanger onder de naam Arno solo verder. Maar liefst twintig Engels- en Franstalige albums later is de Belgische rocker nog altijd niet te stoppen. In september 2019 brengt de zeventigjarige Arno zijn nieuwe wapenfeit uit, genaamd ‘Santeboutique’.

De eerste single van de aankomende plaat is hier alvast te beluisteren:

YouTube player

 

Bronnen: Mezz, Doornroosje, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Arno Nieuws · Artiesten · Doornroosje Nieuws · Mezz Nieuws · Nieuws · Venues