Justin Bieber Fans Dringen Hotel Binnen!

Geschreven door op 14 maart 2011 om 16:36
Justin Bieber - Fotocredits Adam Sundana (CC Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Het is vandaag bekend geworden dat twee Justin Bieber fans, van 16 en 18 jaar, zijn hotel zijn binnen gedrongen in de nacht van vrijdag 11 maart.


Justin Bieber was furieus toen hij erachter kwam dat er twee fans zijn hotel kamer waren binnen gedrongen in Liverpool. Hij liet ze rustig uitzetten door zijn team van beveiligers. Justin Bieber was niet aanwezig op het moment dat de twee fans er waren. Een bron zei tegen “The Daily Mirror” het volgende: “Er waren veel fans bij het hotel om een glimp te vangen van Justin. Maar twee jonge dames glipte het hotel binnen via een zij ingang en stalen twee kamermeisje outfits”

“Nadat ze hun nieuwe kleding hadden aangetrokken gingen ze via de lift naar de suite van Justin en klopte op de deur en zeiden: ‘Roomservice”. Ze werden binnen gelaten en begonnen te schoon te maken”
“Toen ze in Justin’s kamer waren maakte ze foto’s van zijn persoonlijke bezittingen met hun telefoons. Een van Justin’s entourage hoorde ze giechelen en kwam een kijkje nemen en betrapte ze op heterdaad”

Als gevolg hiervan checkte Justin zich uit en sliep die nacht in zijn toerbus.

Wij zijn benieuwd hoe lang de Justin Bieber gekte door blijft gaan!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Justin Bieber Nieuws · Nieuws