Ed Sheeran en verloofde begonnen relatie bij Taylor Swift’s huisfeest

Geschreven door op 12 februari 2018 om 14:34
Ed Sheeran naar Johan Cruijff Arena, Ed Sheeran - Foto Kmeron - Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Zoals eerder bekend werd, is Ed Sheeran verloofd met zijn jeugdvriendin Cherry Seaborn! In de behind the scenes van de muziekvideo van Taylor’s nummer ‘End Game’ werd duidelijk hoe het koppel bij elkaar kwam. Taylor Swift had er het één en ander mee te maken.

Taylor Swift als matchmaker voor Ed Sheeran

Dat Ed Sheeran en Taylor Swift beste maatjes zijn is inmiddels algemeen bekend. Wat we echter nog niet wisten is dat Taylor Swift een rol speelde in het het samenkomen van Ed en zijn verloofde Cherry. De twee bespraken het nummer ‘End Game’, dat ook een bijdrage van rapper Future bevat, met Billboard in een ‘behind the scenes video’.

Ed legde één van zijn lyrics, die over zijn relatie gaat, op de volgende manier uit:

“Er is een film met Tom Cruise genaamd Born on the Fourth of July. Mijn relatie begon op 4 juli. “  Toen Swift vroeg in wiens huis dit gebeurde antwoordde Teddy dit:

“Bij Taylor thuis.- Dus het verhaal was, ik was op het feest van Taylor en toen ging een meisje met wie ik naar school ging, met wie het best cool was, uiteindelijk naar Rhode Island… Ik vroeg Taylor of ze mocht komen en hier zijn we dan. 

Hoewel ze elkaar al kennen sinds ze elf jaar oud zijn, verloren Ed en Cherry elkaar uit het oog na het afronden van hun middelbare schooltijd. Seaborn belandde in Noord-Amerika om te studeren, terwijl Sheeran achterbleef en zijn muzikale carrière achtervolgde. Volgens het magazine ‘People’ raakten de twee weer in contact toen Sheeran door de Verenigde Staten tourde.

De twee bleven vrienden en een echte relatie bloeide pas op toen ze als gast op het laatste moment voor dit ‘Fourth of July’-feest werd uitgenodigd. Slechts drie jaar later is het paar verloofd.

Bron: Billboard

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.