Extra tickets voor beide Metallica-shows in Ziggo Dome

Geschreven door op 11 augustus 2017 om 12:19
Pinkpop 2022, Metallica uitverkocht, James Hetfield (Metallica) - Foto Nicolas T Broussard (wikimedia Commons)

Er komen extra tickets vrij voor beide shows van Metallica in de Ziggo Dome! De Amerikaanse metallegendes betreden op 4 en 6 september het podium van de Amsterdamse concertzaal.

Extra tickets voor shows Metallica

Metallica staat op 4 en 6 september in de Ziggo Dome. De tickets, die op 24 maart in de verkoop gingen, waren destijds in minder dan een uur uitverkocht waardoor veel fans achter het net visten. Voor deze fans is er nu goed nieuws: er komen extra tickets voor beide concerten beschikbaar!

Concertorganisator MOJO meldt dat er ongeveer 150 extra kaarten in de verkoop gaan voor beide shows. Het gaat om zowel staan- als zitplaatsen. Het gaat om een klein aantal kaarten, dus wees er snel bij! De tickets gaan op vrijdag 11 augustus om 16:00 uur in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Metallica

We moeten nog even wachten tot James Hetfield en co. het podium van de Ziggo Dome betreden. Om alvast in de stemming te komen voor de shows, zette Artiesten Nieuws onlangs haar vijf favoriete performances van de iconische metalband op een rijtje. Bekijk de video snel!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Metallica Nieuws · Nieuws · Venues · Ziggo Dome Nieuws