Låpsley voor twee concerten naar Nederland

Geschreven door op 25 mei 2016 om 11:27
Låpsley - Credits Tore Saetre - Wikimedia Commons

Cool! De Britse zangeres Låpsley komt voor twee optredens naar Nederland! De singer-songwriter komt eind september naar Rotterdam en Amsterdam!

Låpsley concert

De Britse sensatie Låpsley gaat twee concerten in Nederland geven! Op donderdag 29 september komt ze naar Rotown Rotterdam. Op vrijdag 30 september is ze te zien in Melkweg Amsterdam.

Låpsley kaarten

Kaarten voor de optredens zijn onder andere te koop via Ticketmaster en via de websites van de organisatoren. De voorverkoop start op vrijdag 27 mei om 10:00.

Van liedjes voor de familie naar optreden in volle zalen

De rijzende ster van de 19-jarige Holly Fletcher is er eentje om in de gaten te houden. Wat begon als een klein accountje in Soundcloud om liedjes te laten horen aan haar familie, groeide uit tot een regelrechte hype. Eerst raakten de blogs verknocht, daarna het grote publiek. Het leverde haar de titel BBC Sound of 2015 op.

Dit jaar kwam het langverwachte album Long Way Home uit. De zangeres laat op het album staaltjes horen van pop, electronic en R&B. Voor velen is al duidelijk dat hier een natuurtalent aan het werk is. Komt dat dus zien in Rotown en Melkweg!

Bronnen: Rotown, Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.