Rumours brengt Fleetwood Mac tributeact naar Hedon

Geschreven door op 5 oktober 2018 om 13:04
BONES, Tabitha, Ruben Schaap, Dutch Eagles, Warhaus, FKJ, Mamas Gun, Ivar Bjørnson & Einar Selvik, Focus, tool - Artiesten Nieuws

Rumours komt naar Zwolle! De tributeact van Fleetwood Mac speelt in juni 2019 de grootste hits van de iconische band in Hedon in Zwolle.

Rumours naar Hedon

Tributeband Rumours staat bekend als dé Fleetwood Mac tributeband. De groep treedt al jaren succesvol op in verschillende landen, waar de bandleden vaak in een volle zaal staan. Op dinsdag 11 juni 2019 strijkt de tributeband neer in Nederland. In de Grote Zaal van Hedon in Zwolle spelen zij de legendarische hits van Fleetwood Mac.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor dit concert start zaterdag 6 oktober om 10:00 uur via de site van het poppodium. Uitverkocht? Kijk hier.

YouTube player

Rumours

Fleetwood Mac heeft sinds de oprichting in 1967 talloze hits gescoord. ‘Go Your Own Way’, ‘Little Lies’ en ‘Don’t Stop’ zijn een paar van de grootse collectie succesvolle nummers. Het bekendste en meest succesvolle album van de band heet ‘Rumours‘, waar de tributeband dan ook naar vernoemd is. Deze tributeact wordt beschreven als dé band die begrijpt dat de songs van de originele band gespeeld moeten worden met passie. Deze tributeact snapt dat de iconische Fleetwood Mac-nummers het beste tot hun recht komen met een flinke dosis passie. De band komt dan ook akelig dicht in de buurt van het echte werk!

 

Bron: Hedon, Rumours

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.