Tony Joe White naar TivoliVredenburg, Metropool Hengelo en De Oosterpoort

Geschreven door op 20 april 2016 om 10:24

Tony Joe White komt naar Nederland. De gitarist geeft concerten in TivoliVredenburg in Utrecht, Metropool Hengelo en De Oosterpoort in Groningen.

Tony Joe White concert

De 72-jarige zanger en gitarist komt naar Nederland! De koning van de swampblues geeft op woensdag 2 november een concert in TivoliVredenburg in Utrecht. Op donderdag 3 november staat hij op het podium van Metropool Hengelo.

Update: Tony komt ook voor een concert naar De Oosterpoort in Groningen! De zanger geeft daar op vrijdag 4 november een optreden. Daarnaast staat deze topper op 19 november in de North Sea Jazz Club. Kijk hier voor tickets

Kaarten

Tickets in Metropool Hengelo gaan 21 april in de verkoop. Tickets voor TivoliVredenburg gaan 22 april in de verkoop. Concertkaarten voor Tony Joe White zijn o.a. verkrijgbaar via de site van Ticketmaster.

Swamprock

White is een Amerikaanse singer-songwriter en gitarist. Hij is het bekendst van zijn hit Polk Salad Annie, Rainy Night in Georgia. Hij tourde samen met Creedence Clearwater Revival, James Taylor, Eric Clapton en Joe Cocker. Zijn muziekstijl wordt omschreven als blues, funk en swamprock.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.