Michael Patrick Kelly voor concert naar Hedon Zwolle

Geschreven door op 25 maart 2016 om 10:29

De Iers-Amerikaanse zanger, muzikant en componist Michael Patrick Kelly komt naar Nederland voor een concert in Hedon Zwolle!

Michael Patrick Kelly naar Hedon

De Iers-Amerikaanse zanger, muzikant en componist Michael Patrick Kelly, voornamelijk bekend van The Kelly Familiy, komt voor een concert naar Nederland! De artiest geeft op vrijdag 10 juni aanstaande een show in de grote zaal van Hedon te Zwolle.

De zaaldeuren gaan open om 19:30 uur en het concert zelf gaat van start om 20:15 uur ’s avonds. Er is momenteel geen voorprogramma bekendgemaakt. Kaarten voor Michael Patrick Kelly zijn sinds 24 maart in de verkoop gegaan en zijn o.a. te verkrijgen via de website van Hedon Zwolle. Let op: je moet wel een account aanmaken voor je tickets kan bestellen.

An Angel

Op 15-jarige leeftijd componeerde Michael Patrick ‘Paddy’ Kelly het nummer An Angel. In 1994 betekende dat de commerciële doorbraak voor The Kelly Family. De single bereikt onder andere de toppositie in Oostenrijk en haalde de tweede plek in Duitse en Zwitserse charts. In Duitsland stond het lied ruim elf weken in de Top 10 en zevenentwintig weken in de Top 100.

Kelly was een belangrijke songwriter voor de band. Overweldigd en overtuigd door geloof besloot hij uit de band te stappen en zes jaar als monnik het klooster in te gaan. Inmiddels is hij terug met zijn album Human, een plaat vol tijdloze popsongs. Bekijk hieronder een impressie van de tour ter support van zijn nieuwste plaat:

 

Bron: Hedon

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.