The Kelly Family in 2018 voor show naar Ahoy Rotterdam!

Geschreven door op 7 april 2017 om 16:25

The Kelly Family komt naar Nederland! De Amerikaans/Europese popgroep staat op zaterdag 24 maart 2018 in Ahoy Rotterdam. Na een afwezigheid van bijna twintig jaar komt de groep weer terug naar de Rotterdamse zaal.

The Kelly Family naar Ahoy Rotterdam

Goed nieuws voor alle fans van The Kelly Family! De popgroep komt met haar ‘We Got Love – Live 2018’ tour naar Europa. En Nederland wordt daarbij zeker niet overgeslagen. In 2018 komt de band naar Ahoy Rotterdam! Op 24 maart staat de familie op het Rotterdamse podium.

Tickets voor de show

Kaarten voor de show van de familiegroep gaan op 10 april in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de volgende verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

‘We Got Love’

The Kelly Family gaat voor het eerst sinds 1999 weer grootschalig toeren! De Europese familieband met Amerikaanse roots behaalde in de jaren negentig enorme hits met nummers als ‘I Can’t Help Myself (I Love You, I Want You) en ‘Fell In Love With An Alien’.

Op 24 maart bracht de familie een nieuw album uit, getiteld We Got Love. De plaat werd positief ontvangen in veel Europese landen. Zo behaalde de plaat de nummer één positie in de hitlijsten in Duitsland en Oostenrijk.

Bron: Ahoy Rotterdam

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.