One Direction tickets voor spotprijs de deur uit

Geschreven door op 15 juni 2015 om 16:50
One Direction - Fotocredits: Luisgavilan - (Flickr - CC BY-NC-ND 2.0)

Gaat het wel goed met One Direction? De band trekt niet bepaald volle zalen in Amerika.. Bovendien gaan kaarten met 50% korting de deur uit. 

Geen uitverkochte zalen voor One Direction

De ticketprijs voor hun Amerikaanse On The Road Again-tour is op verschillende ticketsites met maar liefst 50% gedaald. Voor slechts 28 euro krijgen hun fans niet twee, maar vier kaartjes! Waar zijn de Directioners?

Volgens de krant moeten de jongens tijdens deze tour gigantische stadions uitverkopen in plaats van de gebruikelijke concertzalen en dat lukt door dalende belangstelling wegens het vertrek van Zayn Malik niet al te best. Het management van One Direction heeft inmiddels laten weten dat er helemaal niks aan de hand is, dat de groep nog altijd megapopulair is in Amerika en dat alle artiesten “speciaal voor hun fans” weleens goede deals aanbieden..

Afscheidsconcert?

Zaterdagavond stond het viertal van One Direction in het Belgische Boudewijnstadion. Vorig jaar behoorde de band tot de grootste live act van de wereld. Blijkbaar kwamen ze zaterdagavond op alsof ze de handdoek in de ring wilden gooien.

Een blog op internet schrijft:
‘Dat er vier in plaats van vijf zangers rondlopen, dat zou je in het stomende eerste half uur van het concert amper hebben gemerkt. Zayn Malik mag dan de lieveling van dromerige tienermeisjes zijn, de grootste showman is en blijft Harry Styles. Hij krijgt nu meer ruimte dan ooit om de ster uit te hangen. Daarbij serveert hij de typische, uitvergrote gebaren van de geroutineerde stadion-performer. Wanneer hij door Niall op gitaar wordt geflankeerd, lijkt het bij momenten haast op een echte rockband in plaats van een door producer Simon Cowell samengegooid stelletje X Factor deelnemers. Maar dan een rockband met twee mannelijke backing zangers: Louis Tomlinson en Liam Payne.’

 

Zayn Malik beter af zonder 1D?

Nu de band aan het einde van hun carriere lijkt te staan, was de keuze van Zayn misschien helemaal niet zo gek. Of heeft Zayn hen juist de afgrond in geholpen? Een ding is duidelijk: hij weet nog niet helemaal wat hij met zichzelf aan moet na het afscheid. Hij plaatste laatst zelfs een foto met groene haren op Instagram. Ruim 93.000 volgers hebben de foto al geliked, maar niet iedereen is positief. “En dit is wat drugs met je kan doen kinderen”, post iemand. “Je lijkt op een alien man, niet cool man, niet cool”, schrijft een ander.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

  • Pingback: Louis Tomlinson krijgt GEEN kind

  • Pingback: Louis Tomlinson krijgt een kind

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · One Direction Nieuws