Cher in september 2019 naar Amsterdamse Ziggo Dome

Geschreven door op 11 december 2018 om 11:38
Cher - Credits: David Carroll - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Cher komt na vijftien jaar terug naar Nederland! In september 2019 staat de zangeres in de Ziggo Dome te Amsterdam.

Cher naar Ziggo Dome

Cher komt terug naar Nederland! Op maandag 30 september 2019 komt het popicoon met haar ‘Here We Go Again Tour‘ naar de Amsterdamse Ziggo Dome. Naast haar hits ‘If I Could Turn Back Time‘ en ‘Believe‘, brengt de zangeres ook ABBA-hits ten gehore. Eerder gaf de artieste de band al een eerbetoon met het album ‘Dancing Queen‘, waarop covers van de Zweedse groep te horen zijn.

Kaartverkoop

Tickets gaan op vrijdag 14 december 2018 om 12:00 uur in de verkoop via de website Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Cher

Cherilyn Sarkisian LaPiere brak door nadat ze samen met haar man onder de naam Sonny & Cher een hit scoorde met ‘I Got You Babe’. Naast deze succesvolle samenwerking, scoorde de zangeres enorm goed als soloartiest. Zo heeft haar meest populairste nummer ‘Believe’ ruim 122 miljoen streams op Spotify. In 2018 verscheen de zangeres na lange tijd weer op het witte doek, waar ze te zien was in de film ‘Mamma Mia! Here We Go Again’.

 

Bron: MOJO, Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.