Don Diablo voor grootste soloshow tot nu toe naar AFAS Live

Geschreven door op 6 juni 2018 om 11:09
Don Diablo - Foto uit persbericht The Media Nanny (zie mail)

Don Diablo geeft aankomend najaar zijn grootste soloshow tot nu toe! De dj geeft in december een show voor alle leeftijden in de Amsterdamse AFAS Live.

Don Diablo naar AFAS Live

Groot nieuws voor fans van Don Diablo! De wereldberoemde Nederlandse dj geeft aankomend najaar zijn grootste show tot nu toe in AFAS Live. De show, die toegankelijk is voor alle leeftijden, vindt op zaterdag 8 december plaats. Hoewel Don Pepijn Schipper, de daadwerkelijke naam van de dj, het gewend is om in grote stadions op te treden, wordt dit zijn grootste solo concert tot op heden.

Concertkaarten

Wanneer de tickets voor de show in de verkoop gaan is momenteel nog niet bekend. Fans kunnen zich wel alvast pre-registreren op een speciale website.

“Onwijs veel zin”

Don Diablo laat in een statement al weten er erg veel zin in te hebben:

“Future XL wordt de grootste show die ik tot nu toe heb gegeven in mijn carrière. Ik draai zelf de langste set die ik ooit heb gedraaid met onder anderen mijn grootste hits van de afgelopen jaren en super veel nieuwe exclusieve muziek waarvan ik denk dat het de toon zal zetten voor wat er hierna in mij carrière gebeurd.”

“Ik heb onwijs veel zijn om een memorabele avond neer te zetten samen met alle trouwe Hexagonians van over de hele wereld. We doen de show is in de AFAS Live, want waar op de wereld is het beter om deze mijlpaal te bereiken dan in mijn stad, Amsterdam.”

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.