Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox naar Melkweg en Doornroosje

Geschreven door op 30 april 2019 om 11:02
Scott Bradlee's Postmodern Jukebox - By James Lawson-Smith [CC BY 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], via Wikimedia Commons

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox komt naar Nederland! De coverband staat in november 2019 in de Amsterdamse Melkweg en Doornroosje te Nijmegen.

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox naar Nederland

In november 2019 geeft Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox twee concerten in Nederland! De coverband onder leiding van Scott Bradlee staat op vrijdag 15 november 2019 op het podium van Doornroosje te Nijmegen. Ruim een week later, op donderdag 21 november 2019, treedt de formatie op in Melkweg Amsterdam. Beide shows maken deel uit van de ‘Welcome To The Twenties 2.0 Tour’. Tijdens de tournee covert de band moderne hits in vintage muziekstijl.

Kaartverkoop

Tickets gaan op vrijdag 3 mei 2019 om 9:00 uur in de verkoop via Ticketmaster en de website van Doornroosje. Uitverkocht? Kijk hier.

Vintage jasje

Van jongs af aan wist Scott Bradlee dat hij een oude ziel had. De artiest viel voor de sound van de muziek van vroeger en wilde hier iets mee doen. In 2013 werd Postern Jukebox opgericht en begon de groep met het plaatsen van video’s op YouTube. Hierin wisten de muzikanten grote hits als ‘Sweet Child O’ Mine’ van Guns ’n Roses en ‘Thrift Shop’ van Macklemore in een vintage jasje te steken.

Beluister hier de cover van ‘All About That Bass’ van Meghan Trainor:

YouTube player

 

Bron: Melkweg, Doornroosje, postmodernjukebox.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.