Jay-Z beeldt dochter Blue Ivy als toekomstige president af in nieuwe video

Geschreven door op 5 januari 2018 om 13:12
Jay-Z - Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0) - Fotocredits: Daniele Dalledonne

Jay-Z bracht op maandag 1 januari via zijn eigen streamingdienst Tidal, de videoclip van de track ‘Family Feud’ in samenwerking met Beyoncé uit!

Jay-Z dropt videoclip voor ‘Family Feud’

De, uit New York afkomstige rapper, dropt eindelijk de muziekvideo voor zijn single op YouTube. Hiervoor was de clip al exclusief te bekijken voor de gebruikers van Jay’s eigen streamingdienst Tidal. ‘Family Feud‘ is afkomstig van het nieuwste album, ‘4:44′.

De clip is geregisseerd door filmmaker Ava Duvernay. De clip duurt acht minuten en vertelt een verhaal waarin onderwerpen als familievetes, en diversiteit in Amerika’s leiderschap op de voorgrond treden. Er wordt vooruit gekeken naar gebeurtenissen uit de jaren 2444, 2148, 2050 om vervolgens weer terug te blikken naar het jaar 2018.

Blue Ivy Carter als president van Amerika

Ook Blue Ivy, Jay en Beyoncé’s oudste dochter, maakt in ‘Family Feud‘ een cameo. Shawn Carter, zoals de rapper echt heet, laat in de muziekvideo zien hoe in 2050 het federale parlement er in zijn hoofd uitziet; Zijn dochter Blue Ivy is de president en herschrijft de grondwet:

Amerika is een familie en we moeten ervoor zorgen dat de hele familie vrij is. Zoals mijn vader vroeger zei: Niemand wint als de familie vete heeft.

Aldus de toekomstige president Blue Ivy.

Jay bekent zondes aan Beyoncé

Wanneer de muziekvideo eindelijk in het jaar 2018 is beland, zien we Jay, Beyoncé en dochterlief in een kerk. Het lijkt erop dat Beyoncé de priester voor moet stellen en Shawn zijn zondes aan haar bekent. Het is inmiddels geen geheim meer dat de rapper ontrouw is geweest in hun negen jaar durende huwelijk.

Bekijk hieronder de muziekvideo en laat ons weten wat jij ervan vindt:

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Beyoncé Nieuws · Fun Content · Jay-Z Nieuws · Nieuws · Videos