Jay-Z geeft toe dat hij vreemdging tijdens huwelijk met Beyoncé

Geschreven door op 1 december 2017 om 15:09
Beyoncé en Jay-Z - Fotocredits: Maegan Tintari - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Op woensdag 29 november publiceerde The New York Times een openhartig interview met Jay-Z. Hier heeft hij het over zijn jeugd, racisme, muziek en vreemdgaan.

Jay-Z reageert op geruchten

Nadat Beyoncés album ‘Lemonade‘ uitkwam in 2016 werd het duidelijk dat haar huwelijk met Jay-Z niet zo rooskleurig is als het lijkt. Vermoedens van Jay-Z’s ontrouw werden aangewakkerd door nummers als ‘Don’t Hurt Yourself‘ ‘, ‘Hold Up‘ en ‘Sorry

Voor het eerst sinds deze geruchten reageert de rapper op de beschuldigingen. Shawn Carter, zoals Jay echt heet, bekent dat hij ontrouw is geweest in zijn huwelijk. De pijn en verdriet is niet alleen bij haar te vinden, maar ook bij de rapper zelf.

” Het moeilijkste is om de pijn in iemand’s gezicht te zien die jij zelf hebt veroorzaakt, vervolgens moet je daarmee omgaan.”

Gevoelens uiten in nieuwe muziek

Beiden artiesten uitten hun gevoelens over het vreemdgaan in hun nieuwe muziek. Jay-Z met het album ‘4:44‘, welke eerder dit jaar uitkwam.

De rapper zegt volledig betrokken geweest te zijn bij de productie van ‘Lemonade’ en hij wist dat hun huwelijksproblemen aan bod zouden komen .”We zaten in het midden van de pijn”, vertelt Carter Dean Baquet, interviewer van The New York Times.

” Het was heel oncomfortabel en we hebben veel gesprekken gehad. Ik was heel trots op de muziek die zij maakte en zij ook op die van mij. Aan het eind van de dag hebben we echt een gezond respect voor elkaar’s werk. Ik vind haar geweldig.”

YouTube player

Bron: The New York Times

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Beyoncé Nieuws · Jay-Z Nieuws · Nieuws · Roddels