Ging Beyoncé’s Jay-Z vreemd?

Geschreven door op 24 april 2016 om 21:12
Beyoncé - Fotocredits: Nat Ch Villa (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Beyoncé heeft het niet letterlijk toegegeven, maar haar nieuwe album ‘Lemonade’ zegt meer dan genoeg. Jay-Z ging waarschijnlijk vreemd.

Nieuwe album Lemonade van Beyoncé

Zaterdagavond ging Beyoncé’s nieuwe album ‘Lemonade’ in première tijdens een tv-speical op HBO. De media bleef vooral praten over een aantal delen in songteksten waarin blijkt dat Jay-Z vreemd ging. De twee zijn inmiddels al twaalf jaar samen, en blijkbaar niet zonder problemen.

Ging Jay-Z vreemd?

Haar nieuwe album blijkt helemaal in het teken te staan van de huwelijksproblemen. 12 nieuwe nummers inclusief videoclips. Vooral de nummers ‘Pray You Catch Me’ en ‘Don’t Hurt Yourself’ onthullen details over de affaires van de rapper. In het lied ‘Sorry’ zingt de zangeres ‘Hij wil me alleen wanneer ik er niet ben, hij kan beter Becky met de mooie haren bellen.” Terwijl ze het in het nummer ‘Intuition’ heeft over haar intuïtie dat haar echtgenoot met een ander naar bed ging. “Zoals andere mannen in mijn familie, kom je om drie uur in de nacht thuis om tegen me te liegen. Wat probeer je te verbergen?”, klinkt het.

 

Tidal

Ondanks dit alles is Beyoncé’s nieuwe album, waar ze Jay-Z dus op zwart maakt, alleen te beluisteren op Tidal (de muziekdienst van Jay-Z).

Kaarten voor Beyoncé

De zangeres staat op 16 juli in de Amsterdam ArenA met haar Formation World Tour (vernoemd naar haar meest recente single Formation). Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·
Artikel Categorieën:
Albumreleases · Artiesten · Beyoncé Nieuws · Nieuws