The Prodigy kaarten gisteren voor een habbekrats online

Geschreven door op 19 november 2015 om 13:04

Kaartjes voor Public Enemy en The Prodigy in de Ziggo Dome werden gisterenavond voor een habbekrats online aangeboden op sites zoals Ticketswap.

The Prodigy

Een paar uur voor aanvang van het concert van The Prodigy en Public Enemy in de Ziggo Dome gisteren werden honderden tickets spotgoedkoop aangeboden. Naar alle waarschijnlijkheid lieten veel bezoekers het afweten vanwege de aanslagen in Parijs. De kaarten werden aangeboden op sites zoals Marktplaats, Ticketstarter en Ticketswap.

Veiligheidsmaatregelen

Concertorganisator Mojo heeft afgelopen maandag een mail rondgestuurd waarin de verhoogde beveiligingsmaatregelen stonden. Daarin werd gewaarschuwd voor extra lange wachtrijen omdat elke bezoeker gefouilleerd moet worden. Ook mochten rugzakken en weekendtassen niet naar binnen. Handtassen waren wel toegestaan in de zaal.

Lamb Of God cancelled 013

Ziggo Dome is niet de enige zaal die de veiligheid aanscherpt. Zo worden ook bij TivoliVredenburg en 013 in Tilburg extra maatregelen getroffen. Gisterenavond traden bijvoorbeeld Lamb Of God en Children Of Bodom niet op in 013 Tilburg. De bands vonden het een te groot risico om het podium te betreden.

 

Bron: Volkskrant

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · The Prodigy Nieuws · WTF