Marco Borsato & Sanne Hans brengen nummer uit

Geschreven door op 19 november 2015 om 12:17
Marco Borsato,Onder Aan De Berg - Foto: Steven Chiefa - Wikimedia Commons - (CC BY-SA 3.0)

Als juryleden zijn wekelijks te zien in The Voice Of Holland. Nu hebben Marco Borsato en Sanne Hans (Miss Montreal) hun krachten gebundeld in een nieuw muzikaal wapenfeit: een nummer getiteld ‘Neem Me Mee’ is nu verkrijgbaar!

Evenwicht

Terwijl Borsato nauwelijks contact heeft met zijn The Voice Of Holland-collega Anouk, blijkt de zanger wel een goede band te hebben met het andere vrouwelijke lid binnen de jury: Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal. Voor Marco’s nieuwste album Evenwicht wat aankomende vrijdag verschijnt, namen de twee zelfs samen een nummer op: Neem Me Mee. Het liedje is inmiddels digitaal verkrijgbaar en was daarmee in rap tempo een vervolg op de release van het nummer Kleine Oneindigheid. Beide artiesten hebben aangegeven blij te zijn met het resultaat dat hieronder te luisteren is. Met name Sanne (die met haar band Miss Montreal net de single Love Me Now heeft uitgebracht) ziet de samenwerking als een grote eer.

Promotie Marco Borsato

Marco heeft het lef om Evenwicht op dezelfde dag te lanceren als Adele’s 25, maar is niet bang voor tegenvallende verkoop. Om het album te promoten zal de zanger onder andere signeersessies houden bij diverse filialen van Media Markt. Daarnaast zal het nieuwe materiaal straks ongetwijfeld live te horen zijn tijdens de Symphonica in Rosso concertreeks in Ziggo Dome. Hieronder is een filmpje te vinden van het verhaal achter de nieuwe track.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Stefan Ketelaar

Stefan Ketelaar, blogger bij artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.