Marco Borsato brengt nieuwe single ‘Kleine Oneindigheid’ uit

Geschreven door op 17 november 2015 om 11:09

Marco Borsato heeft zojuist zijn nieuwe single ‘Kleine Oneindigheid’ uitgebracht. Borsato’s nieuwe album ‘Evenwicht’ komt aanstaande vrijdag 20 november uit. Het album kan al vooruitbesteld worden op verschillende webshops.

Marco Borsato bracht eerder deze maand al video’s uit voor Mooi  en Tweede Kans. Nu wordt ook het nummer Kleine Oneindigheid hieraan toegevoegd. Je kan alle singles die tot nu toe uitgebracht zijn hieronder beluisteren!Evenwicht is het dertiende studioalbum van Borsato. Er zijn al meerdere nummers uitgebracht die op de plaat gaan verschijnen. Ze zijn te beluisteren via onder andere Spotify en YouTube. Het album Evenwicht komt uit op aanstaande vrijdag 20 november, maar is nu al vooruit te bestellen via verschillende webshops.

Marco Borsato in concert

Marco Borsato vierde dit voorjaar zijn vijfentwintigjarig jubileum als artiest. In maart werd bekend gemaakt tijdens RTL Late Night dat Borsato in 2015 Symphonica in Rosso op zich zal nemen. Deze shows vinden echter plaats in de Ziggo Dome, en niet in het Gelredome zoals dat normaal gesproken het geval is. De artiest speelt inmiddels twaalf shows in de Ziggo Dome, waarmee Borsato het record verbrak van meeste aantal shows.


Bekijk hier alle tot nu toe uitgebrachte singles!

YouTube player
YouTube player
YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.