Chromatics in 2019 met ‘Double Exposure Tour’ naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 30 april 2019 om 12:25
Chromatics (cropped) - Credits: Anna Hanks - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

In oktober 2019 komt Chromatics naar Nederland! De Amerikaanse band treedt deze maand op in de Grote Zaal van Paradiso Amsterdam.

Chromatics naar Paradiso

Na vijf jaar treedt Chromatics weer op! Op woensdag 30 oktober 2019 komt de synthpopband voor een concert naar de Grote Zaal van Paradiso Amsterdam. De show maakt deel uit van de ‘Double Exposure Tour’. Tijdens deze wereldtournee komt het beste werk van albums als ‘Night Drive‘, ‘Kill For Love’ en Cherry voorbij. Ook kan het publiek de nieuwste single ‘Time Rider’ verwachten. Het voorprogramma wordt deze avond verzorgd door Desire en In Mirrors.

Kaartverkoop

Tickets zijn vanaf vrijdag 3 mei 2019 om 10:00 uur verkrijgbaar. De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

‘Dear Tommy’

Hoewel de band al vaker nieuw materiaal uitbracht, zijn de muzikanten al vijf jaar niet meer te zien op het podium. Toch brengen ze volgens geruchten voorafgaand aan de tour in 2019 een nieuw album uit. De release voor ‘Dear Tommy’ stond gepland voor 2018, maar laat nog op zich wachten. De meest recente single ‘Time Rider’ staat hoogstwaarschijnlijk op de nieuwe plaat.

Beluister de nieuwe track hier:

YouTube player

 

Bron: Indie Style, Paradiso, Italians Do It Better, Persbericht

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.