Hit of Shit: Justin Timberlake is terug met nieuwe single ‘Filthy’

Geschreven door op 5 januari 2018 om 11:03
Justin Timberlake - Foto: Themeplus - Flickr (CC BY-ND 2.0)

Eerder maakte Justin Timberlake bekend na bijna vijf jaar met een nieuw album te komen. Nu geeft de zanger een voorproefje van de nieuwe plaat met zijn nieuwste single ‘Filthy’!

Justin Timberlake – Filthy

De 36-jarige zanger heeft op 5 januari zijn single ‘Filthy’ gedropt! Justin maakte in begin januari in een video bekend dat hij op vrijdag 2 februari zijn vijfde plaatMan Of The Woods zal releasen. Daarvan is ‘Filthy’ de eerste single.

In de previews, die de zanger afgelopen weken plaatste, hintte de artiest vooral naar country-invloeden op het nieuwe album. Ondanks dat is de nieuwe track vrij elektronisch. In de video is JT te zien, terwijl hij een robot presenteert die zijn moves na kan doen.

Hit of Shit

Wat vind jij van het nieuwe nummer? Laat het ons weten in de poll!

YouTube player

Man Of The Woods

Het voormalige *NSYNC-groepslid brengt, na zijn album ‘The 20/20 Experience’ uit 2013, in februari 2018 zijn vijfde album ‘Man In The Woods’ uit. Voor zijn nieuwe plaat werkt de ‘Can’t Stop The Feeling’-zanger samen met Pharrell Williams’ The Neptunes, Timbaland, Alicia Keys en countryzanger Chris Stapleton.

Justin vertelt het volgende over zijn nieuwe album: “Dit album is geïnspireerd door mijn zoon, mijn vrouw, mijn familie maar meer dan elk ander album dat is geschreven heb, waar ik vandaan kom.- En het is persoonlijk”.

Tip voor fans: het nieuwe album van de zanger is alvast te reserveren via Bol.com.

 

Bron: YouTube, NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.