Ladies of Soul concerten in 2016 aangekondigd!

Geschreven door op 29 april 2015 om 17:09
Ladies of Soul - Bron YouTube

De datums voor Ladies of Soul 2016 in Ziggo Dome zijn bekend! Op 12 en 13 februari zullen de vijf prachtige zangeressen de zaal weer entertainen.

Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer vormen samen de Ladies of Soul.

Kaarverkoop Ladies of Soul

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 februari 2016 komen de Ladies of Soul weer naar Ziggo Dome Amsterdam toe. Kaarten zijn onder andere beschikbaar via deze verkooppunten:

Topticketshop Eventim

Wie zijn de Ladies of Soul?

Trijntje Oosterhuis kennen we natuurlijk allemaal wel. Mocht je haar niet kennen dan zullen we je geheugen even opfrissen: ze doet dit jaar mee met het Eurovisie Songfestival. Wat denk je? Gaat ze winnen?

Lees ook: Trijntje’s concurrenten Eurovisie Songfestival

Berget Lewis heeft de soul, pop en R&B in haar bloed. Ze kent de andere bandleden omdat ze voorheen als achtergrondzangeres zong voor Total Touch, waar Trijntje de leadzangeres was. Ook maakte ze deel uit van Candy Dulfers Funky Stuff. Inmiddels zingt ze al een lange tijd solo, maar een nieuwe samenwerking met deze vrouwen wilde ze zeker niet uit de weg gaan.

Edsilia Rombley is al jaren op de radio te horen met allerlei mooie nummers. Voor haar bekendheid deed ze mee aan de soundmixshow. Ook deed ze twee keer mee met het Eurovisie Songfestival. De eerste keer behaalde ze met onderstaand nummer de vierde plaats en de tweede keer kwam ze niet eens in de halve finale.

Glennis Grace is de laatste tijd jaren hard aan de weg aan het timmeren. Het lukte haar maar niet om door te breken, tot daar plots haar cover van ‘Afscheid’ was. Inmiddels is Glennis niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz. Een èchte Soul sister.

Last but not least: Candy Dulfer. Candy is een Nederlandse saxofonist. De klanken van een saxofoon staan zowaar gelijk aan de soul. Maar ook jazz, glamrock en funk behoren tot de muziekstijl van Candy.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.