Senora May & Erin Rae in oktober 2019 naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 15 april 2019 om 12:39
Polo & Pan, Concertzalen, Hania Rani, Her Majasty, Khaled, Tr/st, Ares, Shantalla, 100 Voices of Gospel, e Down On Me Lijpe, Dominic Seldis - Fotocredits Sebastiaan ter Burg (Wikimedia Commons, (CC BY 2.0)) Igorrrr

In de herfst van 2019 zijn Senora May en Erin Rae te zien in Nederland! Het concert van de twee Amerikaanse artiesten vindt plaats in de Utrechtse TivoliVredenburg.

Senora May en Erin Rae naar TivoliVredenburg

Op donderdag 31 oktober 2019 zijn er maar liefst twee zangeressen te zien in TivoliVredenburg te Utrecht! Erin Rae en Senora May betreden deze avond het podium van de zaal Cloud Nine. Tijdens dit concert brengen beide vrouwen hun folk-, country- en pop sounds ten gehore.

Tickets

Concertkaarten zijn per direct verkrijgbaar via de website van TivoliVredenburg en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier!

 

Senora May

De Amerikaanse is woonachtig op het platteland van de staat Kentucky. In september 2018 kwam haar debuutalbum ‘Leinhart’ uit. Op de website va TivoliVredenburg is te leze dat de muzikante vaak wordt vergeleken Eilen Jewel en Lucinda Williams.

Erin Rae

De uit Nashville afkomstige Erin Rae staat bekend om haar indiefolk-, pop- en countrysounds met een melancholieke touch. Haar tweede plaat getiteld ‘Putting On Airs‘ werd uitgebracht in juni 2018.

 

Bronnen: TivoliVredenburg, Instagram, Bol.com, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.