Racoon concert 6 april 2013 Klokgebouw Eindhoven

Geschreven door op 15 november 2012 om 17:39

Racoon heeft nog een jubileumconcert gepland! Het jubileumconcert in de HMH is bijna uitverkocht en daarom geven ze enkele weken later nog een jubileumoptreden in het Klokgebouw in Eindhoven. 

Racoon kondigde vanmiddag op hun website aan dat ze vanwege hun 15 jarig bestaan nog een jubileumconcert gaan geven. Eerder maakten ze al bekend op 17 maart in de Heineken Music Hall in Amsterdam een jubileumconcert te geven, en vandaag maakte ze bekend dat Eindhoven daar aan toe wordt gevoegd.

De band scoorde de afgelopen 15 jaar vele hits met nummers als ‘Love You More’, ‘No Mercy’ en recent nog ‘Liverpool Rain’. Die laatste stond op het gelijknamige album dat vorig jaar uitkwam. Onlangs nog maakte Racoon  nog de Nederlandstalige soundtrack ‘Oceaan’ voor de film ‘Alles is famillie’, de opvolger van ‘Alles is Liefde’ uit 2007.

2013 zal voor Racoon helemaal in teken staan van het 15-jarig jubileum. Naast de 2 concerten brengen de rockers ook een boek uit genaamd ‘Racoon: Alles voor het liedje’.

Kaarten voor het jubileumconcert op 6 april 2013 in het Klokgebouw zijn te koop via de website van Racoon en kosten €32,50. Voor het concert in de Heineken Music Hall zijn ook nog enkele kaarten te koop, via deze speciale pagina op de website van Racoon.

Racoon – Oceaan (uit de film ‘Alles is Familie’)

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Nieuws · Racoon Nieuws