Zangeres Maan wint 100% NL Award voor muziekmoment van het jaar

Geschreven door op 11 december 2017 om 13:27
Maan - Foto: Rainier Hordijk (Wikimedia Commons) - CC-BY-SA-4.0

Maan de Steenwinkel heeft een 100% NL Award gewonnen voor het muziekmoment van het jaar. Deze prijs is voor haar vertolking van ‘Jij bent de liefde’. 

Maan wint 100% NL Award

Zangeres Maan heeft de prijs gewonnen voor het muziekmoment van 2017. Tijdens haar concert in Rotown, Rotterdam, nam ze de award in ontvangst. De prijs is voor haar vertolking van het nummer ‘Jij bent de liefde‘ in het programma ‘De Beste Zangers’. Het nummer is oorspronkelijk van de Surinaamse zanger Kenny B, die je waarschijnlijk kent van dé zomerhit van 2015 ‘Parijs‘.

Kenneth Bron, zoals de zanger echt heet, is ook één van de deelnemers van ‘De Beste Zangers’.

De andere genomineerde optredens waren van Elske DeWall in ‘The Passion’, de auditie van Berget Lewis in de Britse editie van ‘X Factor’, het optreden van OG3NE tijdens het Eurovisie Songfestival, en Waylons vertolking van ‘I Will Always Love You’ in RTL Late Night.

Bekijk hieronder de opvoering van Maan:

YouTube player

Tweede award

Voor De Steenwinkel is deze prijs haar tweede 100% NL Award. Vorig jaar won ze de award voor beste doorbraak. In totaal heeft de vocaliste nu drie prijzen in haar loopbaan ontvangen. In 2016 won ze een Zapplive Award voor best performance met de track ‘Perfect world‘.

Clubtour

Maan heeft onlangs het eerste deel van haar clubtour afgerond en in februari 2018 gaat ze van start met het tweede deel van de ‘Am/Pm’ tour. Aanleiding voor de clubtour is de release van het gelijknamige album ‘Am/Pm‘.

Eerder bracht Maan in samenwerking met Ronnie Flex de track ‘Blijf Bij Mij‘ uit.

Bron: NU, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Maan Nieuws · Nieuws