Eros Ramazzotti in voorjaar 2019 Ziggo Dome Amsterdam

Geschreven door op 11 september 2018 om 11:10
Eros Ramazzotti - Fotocredits Floyppy - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Op 3 april 2019 staat Eros Ramazzotti in de Ziggo Dome Amsterdam. Het optreden vindt plaats naar aanleiding van zijn nieuwe album ‘Vita Ce N’è’.

Eros Ramazzotti in Ziggo Dome

Eros Ramazzotti komt voor het eerst sinds drie jaar terug naar Nederland. Op woensdag 3 april 2019 geeft de Italiaanse zanger een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Aanleiding voor het optreden is het nieuwe album ‘Vita Ce N’è’ dat vanaf vrijdag 23 november 2018 in de winkel ligt. De laatste keer dat de Italiaan een concert gaf in Nederland was in 2015. Toen stond Ramazzotti in een uitverkochte Ziggo Dome.

Kaarten

Kaarten voor deze show zijn vanaf donderdagochtend 13 september te koop. De kaartverkoop start om 10:00 via Eventim. Is de show uitverkocht? Kijk hier.

Eros Ramazzotti - Fotocredits Floyppy - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Eros Ramazzotti – Fotocredits Floyppy – Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Ramazzotti

Tijdens de show in Amsterdam zal Ramazzotti naast het nieuwe materiaal ook zijn oude bekende nummers spelen. Op 23 november 2018 brengt de zanger zijn langverwachte album ‘Vita Ce N’è’ uit. Zijn debuutalbum ‘Nuovi Eroi’ kwam uit in 1984. In de daaropvolgende jaren heeft de 54-jarige artiest wereldwijd miljoenen platen verkocht en bekendheid verworven in zowel binnen- als buitenland.

 

Bronnen:Wikipedia, Nu.nlFriendly Fire, Maxazine.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.