Concert Guus Meeuwis in Paradiso uitverkocht

Geschreven door op 22 oktober 2014 om 10:25
Guus Meeuwis - Foto: Dennistd - Bron: Wikimedia Commons

De show van Guus Meeuwis in Paradiso is uitverkocht. Het concert verkocht in een uur geheel uit en verliep via de website van Ticketmaster.

De voorverkoop van het concert startte vandaag om 09.00. Heb je geen tickets voor het concert van Guus  kunnen bemachtigen, maar wil je hier toch graag bij zijn? Dan zijn hier nog enkele kaarten verkrijgbaar.

Op 17 oktober gaven Guus Meeuwis & New Cool Collective  al een optreden in het Rijksmuseum, toen om zijn nieuwe album Hollandse Meesters voor het eerst aan het publiek te tonen. Vanwege de overweldigende, positieve reacties wordt daar nu dus een extra optreden aan toegevoegd.

Hollandse Meesters

De zanger meent zijn inspiratie voor albumtitel Hollandse Meesters te krijgen van de schilderkunst. Het album werd op 19 oktober in het Rijksmuseum voor het eerst aan het publiek gepresenteerd.

Guus Meeuwis

Gustaaf Stephanus Modestus Meeuwis, kortweg Guus Meeuwis, werd geboren in Mariahout op 23 maart 1972. De Nederlandse zanger forceerde in 1995 op 23-jarige leeftijd zijn doorbraak met de hit Het is een Nacht. Guus Meeuwis zit in 2015 twintig jaar in het vak. Ook treedt hij dan tien jaar op rij op in het Philips Station met zijn “Groots Met Een Zachte G” concerten, waarvan eerder bekend werd dat het heel goed mogelijk is dat de tiende editie ook zijn laatste kan zijn.

Bekijk hieronder een video van Guus Meeuwis’ albumpresentatie van Hollandse Meesters op 19 oktober.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Guus Meeuwis Nieuws · Nieuws