The Passion in Concert met Pasen 2019 naar Rotterdam Ahoy

Geschreven door op 17 december 2018 om 14:50
The Passion in Concert - Persfoto The Passion in Concert (zie persbericht in mail)

The Passion krijgt in 2019 een concertversie! Met Pasen worden nummers van eerdere edities gezongen tijdens de eerste editie van The Passion in Concert.

The Passion in Concert

Voor het eerst komt The Passion naar een concertzaal. Op zaterdag 20 april 2019 vindt de allereerste editie van The Passion in Concert plaats in Rotterdam Ahoy. Tijdens het muziekspektakel komen nummers voorbij die eerder tijdens The Passion zijn gezongen. Dit gebeurt op verschillende podia in Ahoy. Voor de show wordt een koor van driehonderd zangers en zangeressen samengesteld. Opgeven kan via de website www.thepassioninconcert.nl.

Kaartverkoop

Tickets zijn te verkrijgen via de website van het evenement.

The Passion

Sinds 2011 vindt elk jaar op Witte Donderdag The Passion plaats. Tijdens het spektakel wordt het paasverhaal verteld door middel van gedeeltes uit de lijdensweg van Jezus Christus na te spelen. Ook worden live bekende Nederlandse nummers gezongen. Eén van de bekendste covers is Marco Borsato’s ‘Wit Licht’ door Jeroen van Koningsbrugge. De video hiervan is ruim 2,8 miljoen keer bekeken op YouTube.

 

Bron: The Passion in Concert

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.