Duffy onderbreekt stilte met nieuwe track

Geschreven door op 25 september 2015 om 0:32
Duffy - Fotograaf Hector G. - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Duffy, die we kennen van o.a. Mercy en Warwick Avenue, is na jaren van afwezigheid eindelijk terug met een nieuwe track: Whole lot of love. Hit or shit?

Duffy’s lange stilte

Het laatste album van Duffy kwam vijf jaar geleden uit. Twee jaar daarvoor kwam ze met haar debuutalbum Rockferry knetterhard binnen geknald. Ze sleepte prijs na prijs binnen, in een tijd dat Adele en Amy Winehouse ook hit na hit scoorden. Adele, moordende concurrentie voor Duffy, kwam datzelfde jaar met haar succesvolle debuutalbum 19. Na het laatste album van Duffy, wat geen succes bleek te zijn, hoorden we niets meer van de zangeres. Ze werd zwanger, kreeg een kindje en had geen zin meer om muziek te maken.. Tot een paar maandjes geleden!

Nieuwe track

Mocht je de sample uit ‘Whole Lot Of Love’ herkennen, dan doel je waarschijnlijk op het nummer The Best Thing You Ever Had van Candi Statons. Dat ter zijde, wat vind je van het nieuwe nummer van Duffy? Hit or Shit?

YouTube player

Nummer voor film Legend

Het nieuwe nummer van Duffy is niet voor haar nieuwe album, maar voor de film Legend die 2 oktober uitkomt met ook een ander nummer van Duffy: ‘Dear Heart’.

YouTube player

 

Wel schijnt ze bezig te zijn met een nieuw album! Zoals 3-fm redacteur Jasper Leijdens omschrijft: Adele die (nog steeds) met een nieuw album moet komen en Duffy die wellicht ook met iets nieuws bezig is. Flashback: 2008 all over again.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Duffy Nieuws · Nieuwe singles · Nieuws · Videos