Meat Loaf voor concert naar Ahoy Rotterdam

Geschreven door op 30 augustus 2016 om 11:13
Meat Loaf - Fotograaf Ben Sutherland - Flickr (CC BY 2.0)

De Amerikaanse zanger Meat Loaf komt weer naar Nederland voor een exclusieve Benelux-show. Het concert vindt plaats op 1 maart 2017 in Ahoy Rotterdam.

Meat Loaf

Meat Loaf – Foto: Ben Sutherland – (Bron: Flickr)

Dit concert is vanwege omstandigheden helaas afgelast! De precieze redenen voor de afgelasting zijn (op dit moment nog) onduidelijk.
Meat Loaf concert

In juni zakte de 68-jarige zanger nog in elkaar op het podium tijdens een concert in Canada. Maar nu is de zanger weer helemaal klaar voor nieuwe concerten, hij komt met een exclusieve Benelux-show naar Nederland! Op 1 maart 2017 staat Meat Loaf in Ahoy Rotterdam.

Tickets

Tickets voor het concert van Meat Loaf in Ahoy Rotterdam gaan in de verkoop op vrijdag 9 september. Om 10 uur via Ticketmaster.

Meat love

In 1977 breekt Loaf door met het album Bat Out Of Hell, met 30 miljoen verkochte exemplaren is het een van de best verkochte albums aller tijden! Het album is zelfs geplaatst op nummer 343 van de 500 beste albums aller tijden, deze lijst is gecreëerd door Rolling Stone magazine. Ondanks de eerdere gezondheidsproblemen van Meat Loaf is die terug van weggeweest met een nieuw album en exclusieve tour!

 

TIP: Op 9 september komt zijn langverwachte album Braver Than We Are uit. Het album is te reserveren op bol.com.

YouTube player

Bron: Ahoy

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.