Turkse hiphopper Ezhel in april naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 25 januari 2018 om 13:10
Polo & Pan, Concertzalen, Hania Rani, Her Majasty, Khaled, Tr/st, Ares, Shantalla, 100 Voices of Gospel, e Down On Me Lijpe, Dominic Seldis - Fotocredits Sebastiaan ter Burg (Wikimedia Commons, (CC BY 2.0)) Igorrrr

Goed nieuws voor fans van Ezhel! De hiphop-artiest uit Turkije komt in april voor een exclusief concert naar TivoliVredenburg in Utrecht.

Ezhel naar Nederland

De representatieve Turkse hiphopper komt naar Nederland! Hij reist maandag 23 april langs het Utrechtse TivoliVredenburg. De artiest staat erom bekend in zijn muziek Westerse rap te combineren met Anatolische sounds.

De in Ankara geboren rapper schrijft voornamelijk teksten over zijn eigen belevingen, die hij op een oprechte manier verwoord.

Tickets

Tickets voor Ezhel zijn onder andere verkrijgbaar via de Ticketmaster van Ticketmaster.

‘Müptezhel’

In mei 2017 bracht de rapper zijn eerste album, genaamd ‘Müptezhel’ uit. Op deze plaat is vooral zijn Anatolische sound terug te horen. Ook maakt de artiest reggae en dub/trap. Zijn hit ‘Sehrimin Tadi’ is afkomstig van dit album. De track is hier te beluisteren:

YouTube player

 

Bron: YouTube, TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.